Beställ fisketillsynskeps

Passa på att beställa kepsar till era fisketillsynsmän.
Passa på att beställa kepsar till era fisketillsynsmän.

I samband med vårens fisketillsynskurs tog förbundet fram kepsar för fisketillsynsmännen och ett antal blev över varför dessa nu bjuds ut till  självkostnadspris.

Kepsarna är i bra kvalitet och marinblå med vit rand på skärmen. Texten är broderad och fram står det ”FISKETILLSYN” och i nacken förbundets hemsideadress (www.fiskevattenagarna.se) med liten text.

Priset är 80 kr/st + frakt och beställs via förbundets kansli på e-post: kansli( a)fiskevattenagarna.se.

Blir efterfrågan stor kan vi tänka oss att ordna med fler kepsar, annars är det först till kvarn som gäller, så skicka er beställning till kansliet.

Tidigare inlägg

Inbjudan till kurs i fisketillsyn

När: Lördag – söndag den 6-7 april Var: Ludvika Kostnad: 900 kr/person (exklusive lunch och boende) Anmälan senast 24 mars till kansli@fiskevardsforbundet.se. Antalet platser är begränsade så medlemmar i Fiskevattenägarna Dalarna-Gävleborg har förtur.

Läs mer »

Nytt utbildningsmaterial om förvaltning av fvof

Förbundet har tagit fram ett nytt utbildningsmaterial om förvaltning av fiskevårdsområdesföreningar och andra föreningar som förvaltar fiske. I utbildningsmaterialet finns lite tips och idéer kring hur man ska tänka när man förvaltar en förening. Utbildningsmaterialet är en ingång till flera olika områden och vi hoppas att det kan lägga grunden för en god förvaltning av

Läs mer »

Mellanskarv, en främmande fågel

Vi har fått en skrift om mellanskarven av biologen Christer Olburs som gjort sig känd som en hårdför debattör i skarvfrågan. Skriften som heter ”Den kinesiska skarven Phalacrocorax carbo sinensis Blumenbach 1798, en främmande fågel” finns i både engelsk och svensk version och återfinns här. Svensk version. Engelsk version.

Läs mer »